Reklama
 
Blog | Jiří David

Bobošíková jako Trojský kůň ODS v KSČM veze V.Klause

Co jiného je pani Bobošíková než atraktivním Trojským koněm ODS, který pohodlně veze a to ani ne klasicky schovaného ve svých útrobách V.Klause na Hrad. Veze ho již nepokrytě a vítězně na svém europoslaneckém hřbetu!? Huráááááááááááá!

Možná je ale spíše klasickým bílým koněm v tradici současné české společnosti.

Co dodat a nemusíme příliš rozumět politice, stačí si jen rozpomenout jak se například chovala už jako redaktorka Novy, komu a jak vycházela "vyváženě" vstříc.

No a komunisté, nezklamali, obchod(rozuměj politický) je obchod, myslím, že to jejich voličská základna( i ti "rebelové") brzo pochopí a uzná opět své šéfy, jako pragmatické politické byznysmeny, kteří sice kupčí s vlivovými posty, ale ne ve svůj prospěch, ale přece pro stranu.

Reklama

Vyšetřování skončilo, zapomeńte!

Pátečníteční volba ve Španělském sále bude již jistě důstojná, Václav Klaus dostane většinu hlasů, pokýváná státnicky hlavou se rty v mírném úsměvu stažené blíže k nosu a bude vymalováno.

Takže i pan Swarzenberk nebude muset alibisticky opustit "svého" kandidáta Jana Švejnara, jak v tisku s omluvou připustil.

Uf jak se všem političkům ulevilo, je již zcela lhostejně zda tajně, nebo veřejně!

Nikdo nebude kolabo(ro)vat.

Sní se aspoň méně nezdravých chlebíčků s majonézami. TV sice nebude tak dlouho bloudit po chodbách a lovit ty poslance a senátory, kteří jsou jindy neviditelní, neznámí, zbyteční. V.Moravec se aspoň tak rychle neokouká, neboť by mol dostat spásný nápad, že do příštích voleb(za pět) bude váženým protikandidátem Jana Švejnara. TV je mocná v poppolitice českých zemí!

Show je předem odhadnutelná a proto smutně nezajímavá. I když ČEZ na zapnutých TV přístrojích tolik nevydělá (aspoň ten pakatel z jejich hlediska), má však státní garanci na další čas pohodlně zajištěnou.

Jak příznačně řekl V.Klaus – jedeme dál………….

 

Jiří David